Aanleg van Vloerverwarming

Johfra Aanleg vloerverwarming Zeeland

Vloerverwarming is breed toepasbaar

Vloerverwarming kan worden toegepast bij nieuwbouw woningen, maar ook indien u in uw bestaande woning over wilt gaan tot de aanschaf van een nieuwe vorm van vloerbedekking. Voor bestaande bouw geldt over het algemeen wel dat de vloer geëgaliseerd en ‘kaal’ (zonder welke vorm van vloerbedekking dan ook) moet zijn voordat uw vloerverwarming kan worden aangelegd. Indien gewenst kan de monteur van te voren de situatie komen bekijken om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vloerwarming iets voor u? Wij regelen het.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, zoals bijvoorbeeld het oppervlakte.

Onze Voordelen

Scherp tarief

U bent verzekerd van kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

Maatwerk

Ons bedrijf levert maatwerk, wij zijn creatief en denken met u mee.

Goede service

U bent bij ons aan het juiste adres voor goede service, onze medewerkers zijn open, vriendelijk, en stellen u centraal.

Bereikbaarheid

Bij vragen en of aanvragen reageren wij altijd binnen 1 werkdag

aanleg vloerverwarming

Standaardverdeler

Een standaardverdeler zorgt voor dezelfde afgifte van warmte in alle vertrekken waar vloerverwarming is toegepast. In sommige situaties is dit niet wenselijk of aangenaam. Wij adviseren u graag over welke verdeler het beste inzetbaar is onder de verschillende omstandigheden.

aanleg vloerverwarming

Stadverdeler

Deze verdeler wordt toegepast in woningen, waar sprake is van stadsverwarming. Deze verdeler moet aan bepaalde eisen voldoen. Een standaard verdeler is niet geschikt voor gebruik met stadsverwarming. Informeer altijd even naar de mogelijkheden.

robot vloerverwarming

Deze verdeler heeft compacte afmetingen en is geschikt zowel voor hoofdverwarming als bijverwarming. Deze verdeelunit kenmerkt zich door het ontbreken van hinderlijk pompgeruis door een aparte constructie.

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Luchtcirculatie

Bij verwarming door middel van radiatoren stijgt de warmte eerst op en daalt later pas neer. De vloer blijft langer koud, waardoor tocht door circulerende lucht kan ontstaan.

Gelijkmatig

Bij vloerverwarming stijgt de temperatuur echter gelijkmatig op. De voeten worden als eerste warm, waardoor eerder een behaaglijke lichaamstemperatuur wordt bereikt. De thermostaat kan een graadje naar beneden, hetgeen voor u weer merkbaar is in de portemonnee. Een graad lagere ruimtetemperatuur vermindert het energieverbruik al gauw met 4%!

Stofcirculatie

Een ander bijkomstig voordeel van vloerverwarming is dat er minder stofcirculatie is. Bij gebruik als hoofdverwarming zijn radiatoren, één van de grootste stofnesten in het huis, namelijk overbodig.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse, vragen, of wilt u een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en wij reageren binnen 1 werkdag.